Tervetuloa osallistumaan antropologian gradutapahtumaan 28.1.2020 klo 16-18! Tapahtuma järjestetään Zoomissa.

Teetkö tai suunnitteletko gradua tai maisteritutkielmaa antropologiasta? Haluaisitko kertoa aiheestasi muille? Haluaisitko tietää millaisista aiheista antropologian opiskelijat tekevät tutkielmia Suomen muissa yliopistoissa?

Suomen Antropologinen Seura järjestää virtuaalisen seminaarin antropologian opiskelijoille 28.1.2021 klo 16-18. Tilaisuudessa antropologisten maisteri- tai pro gradu -tutkielmien tekijät kertovat aiheistaan ja keskustelevat tutkielmantekoon liittyvistä haasteistaan ja iloistaan.

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan 18.1.2021 mennessä osoitteeseen onni.mustakallio@nullhelsinki.fi. Kerro viestissä nimesi ja kotiyliopistosi sekä tutkielmasi aihe.

Jokaisen gradua tai maisteritutkielmaa tekevän osallistujan toivotaan esittelevän oma tutkielmansa lyhyesti (5- 7 minuuttia). Esityksessä on hyvä kertoa tutkimuskysymys, aineisto ja mahdollisesti myös tutkielmassa käytettävä teoreettinen viitekehys tai keskeiset teoreettiset käsitteet. Halutessaan voi kertoa myös tutkielmantekoon liittyvistä haasteista tai ilon hetkistä. Esityksen apuna voi käyttää power point -dioja.

Tapahtuman tarkoitus on esitellä aiheita napakasti, jolloin aikaa jää myös keskustelulle ja kysymyksille.

Vastaa