Valokuva: Tuomas Tammisto

Jäsenyys

Suomen Antropologiseen Seuraan voivat liittyä jäseniksi antropologiaa ja sen lähitieteitä opiskelleet.

Lisäksi jäseniksi hyväksytään korkeakoulututkinnon suorittaneita, jotka ovat joko kiinnostuneita antropologiasta tai joiden koulutus tai ammatti liittyy antropologiaan. Jäsenhakemukset käsittelee seuran hallitus. Muiden on mahdollista liittyä seuraan kannattajajäseneksi. Seura tiedottaa tulevista tapahtumista ja jäsenasioista mieluiten sähköpostitse, joten sähköpostilistalle liittyminen on suositeltavaa.

Liittyminen

Liittyäksesi jäseneksi lähetä seuran s-postiosoitteeseen info(a)antropologinenseura.fi viesti otsikolla ”jäsenhakemus”, ja liitä viestiin seuraavat tiedot: nimi; jäsenyystyyppi (tavallinen/opiskelija/kannatusjäsen); perustelut jäsenyydelle; osoite; puh.nro; sähköpostiosoite.

Tavallinen jäsenyys

Jäsenmaksu 40 € / vuosi oikeuttaa 25% alennukseen Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran kirjoista sekä 20% alennukseen Suomen Antropologisen Seuran omista julkaisuista kirjakauppa Tiedekirjassa (Snellmaninkatu 13, Helsinki). Seura tiedottaa jäsenistölleen sähköpostitse tulevista tapahtumista, joihin jäsenillä on aina vapaa pääsy. Ilmoita jäsenyyttä hakiessasi tutkintosi ala ja yliopisto tai muu jäsenyysperuste.

Opiskelijajäsenyys

Opiskelijajäseneksi voi liittyä antropologiassa tai sen lähialoilla parhaillaan korkeakoulussa perustutkintoa suorittavat opiskelijat. Opiskelijajäsenen vuosimaksu on 30 € / vuosi ja se sisältää samat edut kuin varsinainen jäsenyys. Ilmoita opiskelijajäsenyyttä hakiessasi opiskelualasi ja yliopistosi.

Tilaa lehti:

Kannattajajäsenyys yksityishenkilöille

Kannattajajäsenyys maksaa on 40 €. Kannattajajäseneksi voit liittyä vuodeksi kerrallaan.

Kannattajajäsenyys yhteisöille

Yhteisöt voivat liittyä kannattajajäseniksi vuodeksi kerrallaan. Yhteisöille kannattajajäsenyys maksaa 65 € vuodessa.