Tilaa lehti

Tilaamalla Suomen Antropologi -lehden liityt samalla seuran kannatusjäseneksi. Voit tehdä lehtitilauksen jäsensivulla. Alta löydät tarkat tilaushinnat.

Kannattajajäsenyys yksityishenkilöille:

Kannattajajäseneksi voi liittyä vuodeksi kerrallaan ja se sisältää Suomen Antropologi -lehden tilauksen. Kannattajajäsenen vuosimaksu on 40 € ja lehden postikulut (10 € Suomeen ja 20 € ulkomaille).

Kannattajajäsenyys yhteisöille:

Yhteisöt voivat liittyä kannattajajäseniksi vuodeksi kerrallaan. Jäsenyys sisältää Suomen Antropologi -lehden tilauksen. Yhteisöille kannattajajäsenyys maksaa 60 € vuodessa ja lehden postituskulut (10 € Suomeen, 20 € ulkomaille).

Suomen Antropologi -lehti on myös saatavilla seuraavien julkaisuvälittäjien kautta:

LehtiMarket Oy
SWETS

Jos etsit yksittäistä lehteä, voit tilata sen julkaisut-sivulta löytyvällä lomakkeella. Yksittäisten artikkeleiden saatavuutta voi tiedustella  toimitussihteeriltä. Viimeisimmän numeron voi ostaa myös Akateemisesta kirjakaupasta (Keskuskatu, Helsinki) tai Tiedekirjasta (Kirkkokatu, Helsinki).